Gouden RadioRing

Om dat voor elkaar te krijgen hebben we zoveel mogelijk Partijleden nodig die ons nomineren. Veel luisteraars beginnen hun dag met Mattie Valk en Marieke Elsinga op Qmusic waar zij op vrolijke wijze het laatste nieuws en persoonlijke verhalen brengen.


Gouden Radioring 2009 Design Simon Barteling Goud Design

De uitreiking van de 16e editie van de Gouden RadioRing was live te volgen op het YouTube kanaal.

. S10 staat in de eerste halve finale op het Eurovisie Songfestival creatieve team bekend. De uitreiking van de 16e editie was live te volgen op het YouTube kanaal van AVROTROS. - Kamp Van Koningsbrugge.

Daar zijn Ekdom in de Morgen en Somertijd Radio 10 Partij voor de Vrijdag NPO 3FM Mattie Marieke Q-Music en De Staat van Stasse Radio 2. Donderdag vindt ook de uitreiking plaats van de belangrijkste radioprijs de Gouden RadioRing. Het radioprogramma Mattie en Marieke heeft donderdagavond de Gouden RadioRing 2022 gewonnen.

2 days agoHet radioprogramma Mattie en Marieke heeft donderdagavond de Gouden RadioRing 2022 gewonnen. Leuk nieuws voor Stefan Stasse en zijn team. Breng je stem uit en vergeet deze niet via de mail te.

Tenminste als ze in de top 5 gestemd worden. Stemmen Wil je De Staat van Stasse aan de overwinning helpen. Uitsluitend voor de vijf genomineerde radioprogrammas vindt er een tweede stemronde plaats vanaf maandag 24 januari.

Daarna worden de vijf genomineerden voor de Gouden RadioRing bekendgemaakt. Partij Voor de Vrijdag maakt kans op een Gouden Radioring. Stemmen voor de RadioRing Zilveren Sterren voor beste radioman en -vrouw en beste podcast kan tot donderdag 20 januari 12 uur via RadioRingnl.

In de laatste ronde neemt Stefan Stasse het op tegen de programmas Ekdom in de. 1 day agoDe ochtendshow Mattie Marieke heeft afgelopen donderdag de 16e editie van de Gouden RadioRing gewonnen. Dat kan heel simpel via radioringnl Kies programma klik suggestie toevoegen en type Partij Voor De Vrijdag.

Alle winnaars van het Gouden RadioRing Gala op een rij. Ze zijn namelijk met het programma De Staat van Stasse genomineerd voor de Gouden RadioRing. Nieuw bij AVROTROS Lauren Verster neemt ons mee naar opmerkelijke werelden in nieuw seizoen Lauren.

Test je eigen commando skills.


Pin Op Nieuwspaal


Big Brother Bewoners Trokken Op Oudejaarsavond Het Huis In Tellmemore Media In 2021 Oudejaarsavond


Nederlandstalig Station Wint Gouden Radioring Vrouw Mannen Muziek


ボード Radio Broadcasting Station のピン

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel